Saneeraus Tampere ja Pirkanmaa

Tilaa saneeraus korjausrakentamisen ammattilaiselta- Maalauspalvelu Laineella on jo yli 30 vuoden kokemus onnistuneiden saneerausten tekemisestä. Erilaiset saneeraukset kuuluvat olennaisena osana palveluihimme. Teemme huoneisto- ja omakotitalosaneeraukset sekä liike- ja toimitilojen ja lääkäriasemien saneeraukset Tampereella ja Pirkanmaalla yksityis- ja yritysasiakkaille.

Ota meihin yhteyttä joko puhelimitse, sähköpostitse tai yhtedenottolomakkeella. Tulemme mielellämme paikan päälle katsomaan kohdetta, ja samalla käymme läpi mahdollisia toteutusvaihtoehtoja. Annamme tämän jälkeen kirjallisen kustannusarvion ja tarjouksen työstä. Huomioithan, että emme anna kustannusarviota tai tarjousta ilman kohdekäyntiä.

Työ aloitetaan aina asiakkaan kanssa sovitun aikataulun mukaan. Otamme huomioon asiakkaan toivoman aloitusajan, mikäli oma aikataulumme ja työtilanteemme sen sallii. Laskutus tapahtuu työn laajuudesta riippuen joko kahdessa erässä tai työn valmistumisen jälkeen, mutta isommissa projekteissa työ voidaan laskuttaa maksuerätaulukolla. Yksityisasiakkaat saavat remonttiin tehdystä työstä kotitalousvähennyksen.

Isommat saneerausprojektit voivat kestää useita kuukausia, riippuen työn laajuudesta ja projektin muiden toimijoiden aikatauluista. Olemme pitkän historiamme aikana löytäneet hyvät aliurakoitsijat ja yhteistyökumppanit. Näiden ansiosta saat kauttamme tarvittaessa myös lvi- ja sähköalan palvelut.

Lääkäriasemien ja koulujen saneeraukset

Olemme tehneet muun muassa lääkäriaseman, talouskoulun ja muiden liiketilojen saneerauksia. Laajemman listan suorittamistamme saneerauksista löydät referenssit- sivulta.

Talouskoulun saneeraus

Talouskouluun tehtiin suuri saneeraustyö. Luokkatiloja muutettiin, seiniä purettiin ja uusia pystytettiin. Talouskouluun tehtiin myös uusi opetuskeittiö ja pienoisravintola baaritiskeineen. Saneerauksen yhteydessä kalusteet ja kylmäkalusteet uusittiin.

Pihlajalinna lääkäriaseman saneeraus

Pihlajalinna lääkäriasemalle tehtiin suuri sisätilojen saneeraus. Vastaanotto- ja laboratoriotilat sekä henkilöstön taukotila uusittiin ja huonekokoja muutettiin, johon sisältyi väliseinien purkamista ja uusien rakentamista. Näiden lisäksi kaikki pinnat uusittiin uudistetun ilmeen mukaisesti.

Olemme mukana Luotettava kumppani– ohjelmassa.