Kylpyhuoneremontti Tampere ja Pirkanmaa

Tilaa kylpyhuoneremontti alan ammattilaiselta- Maalauspalvelu Laineella on jo yli 30 vuoden kokemus onnistuneiden kylpyhuoneremonttien tekemisestä. Laadukkaasti toteutettu kylpyhuoneremontti lisää asunnon arvoa ja viihtyisyyttä. Teemme kylpyhuoneremontit Tampereella ja Pirkanmaalla yksityis- ja yritysasiakkaille.

Ota meihin yhteyttä joko puhelimitse, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeella. Tulemme mielellämme paikan päälle katsomaan kohdetta ja käymme samalla läpi mahdollisia toteutusvaihtoehtoja. Annamme tämän jälkeen kirjallisen kustannusarvion tai tarjouksen työstä. Huomioithan, että emme anna kustannusarviota tai tarjousta ilman kohdekäyntiä.

Remontti aloitetaan aina asiakkaan kanssa sovitun aikataulun mukaan. Otamme huomioon asiakkaan toivoman aloitusajan, mikäli oma aikataulumme ja työtilanteemme sen sallii. Laskutus tapahtuu työn laajuudesta riippuen kahdessa erässä tai työn valmistumisen jälkeen. Yksityisasiakkaat saavat remontin työn osuudesta kotitalousvähennyksen.

Ammattitaidolla ja aikataulussa

Meiltä löytyy märkätilojen vesieristyssertifikaatin omaava henkilökunta. Sertifikaattia ei vaadita esimerkiksi omakotitaloissa tehtyjä remontteja varten, mutta remontoijaksi kannattaa silti valita sen omaavat työntekijät, jotta vältytään asennusvirheiltä ja mahdollisilta kosteusvaurioilta tulevaisuudessa.

Henkilökuntamme monipuolisen osaamisen ansiosta pystymme tekemään muun muassa lattiavalut, muuraus- ja laattatyöt itse, säästäen asiakkaan aikaa ja vaivaa. Työntekijämme koostuvat taitavista ja koulutetuista remontointialan moniosaajista.

MITEN KYLPYHUONEREMONTTI ETENEE?


Kylpyhuoneremontin kesto riippuu remontin laajuudesta ja tehtävien töiden määrästä. Normaalisti omakotitalon kylpyhuoneremontti kestää 2-4 viikkoa, mikäli kylpyhuoneessa ei ole kosteutta eikä kuivatusta tarvita. Kuivatus lisää kylpyhuoneremontin kestoa merkittävästi.

Kylpyhuone- ja saunaremontit sisältävät yleensä seinien, lattioiden, lauteiden ja katon uusimiset sekä mahdolliset väliseinien muutokset. Nykyisin kylpyhuoneeseen ja saunatiloihin on suositeltavaa asentaa lattialämmitys, jollei sitä ole aiemmin ollut. Kylpyhuoneremontissa normaalisti puretaan ensin vanhat kalusteet ja pinnat pois, ja aloitetaan uuden tekeminen puhtaalta pöydältä. Meidän asiakkaana sinun ei tarvitse huolehtia kalusteiden ja muiden hankinnasta, vaan me hankimme ne puolestasi. Mikäli kylpyhuoneesta löydetään vesivahinko, meiltä löytyy kalusto kuivatukseen ja kosteusmittaukseen.

Olemme pitkän historiamme aikana löytäneet hyvät aliurakoitsijat ja yhteistyökumppanit. Näiden ansiosta saat kauttamme tarvittaessa myös lvi- ja sähköalan palvelut.

Olemme mukana Luotettava kumppani– ohjelmassa.