Remontti Tampere ja Pirkanmaa

Tilaa remontti alan ammattilaiselta- Maalauspalvelu Laineella on jo yli 30 vuoden kokemus onnistuneiden remonttien tekemisestä. Remontteja on monenlaisia, se voi sisältää pieniä muutoksia asunnossa tai tilojen suurempia saneerauksia. Yrityksemme pitkä kokemus onnistuneiden remonttien toteuttamisesta varmistaa sen, että työn jälki on ammattitaitoista, laadukasta ja ajantasaisten standardien mukaista. Palvelemme kaikissa remonttitarpeissa Tampereella ja Pirkanmaalla.

Ota meihin yhteyttä joko puhelimitse, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeella. Tulemme mielellämme paikan päälle katsomaan kohdetta ja käymme samalla läpi mahdollisia toteutusvaihtoehtoja. Annamme tämän jälkeen kirjallisen kustannusarvion tai tarjouksen työstä. Huomioithan, että emme anna kustannusarviota tai tarjousta ilman kohdekäyntiä.

Työ aloitetaan aina asiakkaan kanssa sovitun aikataulun mukaan. Otamme huomioon asiakkaan toivoman aloitusajan, mikäli oma aikataulumme ja työtilanteemme sen sallii. Laskutus tapahtuu työn laajuudesta riippuen kahdessa erässä tai työn valmistumisen jälkeen, mutta laajemmissa projekteissa työ laskutetaan maksuerätaulukolla. Yksityisasiakkaat saavat remontin työn osuudesta kotitalousvähennyksen.

Palvelemme sinua muun muassa seuraavissa remonttitarpeissa:

Sisä- ja ulkoremontit
Terassit ja ulkorakennukset
Kalusteasennukset
Kylpyhuoneremontit
Saunaremontit

Sisä- ja ulkomaalaustyöt
Tapetoinnit
Tasoitetyöt
Laatoitustyöt
Mattotyöt

Ammattitaidolla ja aikataulussa

Laaja-alaisen ammattitaitomme ansiosta pystymme tekemään monipuolisesti remonteissa vaadittavat erilaiset työt. Tämä säästää paljon aikaa ja mahdollistaa työn valmistumisen sovitussa aikataulussa.

Olemme pitkän historiamme aikana löytäneet hyvät aliurakoitsijat ja yhteistyökumppanit. Näiden ansiosta saat kauttamme tarvittaessa myös lvi- ja sähköalan palvelut.

Olemme mukana Luotettava kumppani– ohjelmassa.